perjantai 20. heinäkuuta 2012

Helsinki kv !

Tosiaan aptuksesta on jo aika paljon aikaa, mutta kirjoitetaan nyt kuitenkin! Eli pari päivää ennen aptusta lähdin Bertan kanssa junalla Helsinkiin Hannalle. Päivät menivät nopeasti uiden ja koirien kanssa touhuten. Onneksi koirat tulivat hyvin toimeen vaikka Bertta aina välillä Hannan poikia komensikin. :D Meidän piti mennä koirien kanssa agittamaan, mutta siitä ei sitten tullutkaan mitään joten haimme vain Hannan kameran Nealta ja Bertta pääsikin ensimmäistä kertaa matkustamaan bussilla. Kuviakin saatiin otettua, mutta ei tosin vieläkään sitä seisotusta.. Noo kaikki aikanaan!




 Aina välillä me käytiin koirien kanssa treenailemassa läheisellä kentällä ja siinä samassa Hanna sai mut sitten suostuteltua kisaamaan Bertalla.. Perjantai iltana olikin sitten luvassa koirien pesemistä, föönäämistä ja harjaamista!
Lauantaina sitten lähdettiin ajamaan kohti Tuomarinkartanon vinttikoirakeskusta. Sää oli toosi lämmin ja sai koko ajan olla juottamassa ja tunkemassa koiran päälle märkää pyyhettä. Nuoremmat meni aika nopeasti ohi ja pian me päästiinkin jo Bertan kanssa kehään! Tuomarina toimi Tina Mandell. Yksilöarvostelu meni pöydällä hyvin, mutta kolmio me jouduttiin tekemään kolme kertaa niinkuin jotkut muutkin. Tina siis halusi mun kävelevän reippaasti eikä juoksevan. Loppujen lopuksi me päästiin 15 parhaan joukkoon ja oon tooosi tyytyväinen siihen!



Sunnuntaina sää olikin aaivan erilainen, meinaan vettä satoi kaatamalla lähes koko sen ajan mikä me oltiin siellä. Bertta oli taas mukana, koska tällä kertaa se meni Aino Hietamäelle junnuihin. Ainolla ja Bertalla meni hyvin vaikka Bertta olikin vähän mun perään. Hyvin pääsivät 10 parhaan joukkoon!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti